Наукова періодика України Географія та туризм


Rossit W. 
La cucina italiana e le sue eccellenze per collaborare all’offerta turistica nel territorio ucraino / W. Rossit // Географія та туризм. - 2010. - Вип. 7. - С. 48-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2010_7_15
  Повний текст PDF - 168.377 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Rossit W.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Rossit W. La cucina italiana e le sue eccellenze per collaborare all’offerta turistica nel territorio ucraino / W. Rossit // Географія та туризм. - 2010. - Вип. 7. - С. 48-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2010_7_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського