Наукова періодика України Зернові культури


Шпетний М. Б. 
Забійні та м’ясні якості свиней за дорощування у станках з різним типом ґратчастої підлоги / М. Б. Шпетний, М. Г. Повод // Зернові культури. - 2018. - Т. 2, № 1. - С. 162-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2018_2_1_25
  Повний текст PDF - 367.309 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шпетний М.
  • Повод М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шпетний М. Б. Забійні та м’ясні якості свиней за дорощування у станках з різним типом ґратчастої підлоги / М. Б. Шпетний, М. Г. Повод // Зернові культури. - 2018. - Т. 2, № 1. - С. 162-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2018_2_1_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шпетний Микола Борисович (сільськогосподарські науки)
  • Повод Микола Григорович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського