Наукова періодика України | Гідробіологічний журнал | ||
Красюк Ю. М. Вплив коливань підвищених температур на ферментативну активність та вміст енергетичних сполук у зябрах Unio tumidus / Ю. М. Красюк // Гидробиологический журнал. - 2018. - Т. 54, № 3. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gbj_2018_54_3_7 Досліджено вплив тривалих коливань підвищених температур на вміст енергетичних сполук та ферментативну активність у зябрах прісноводного двостулкового молюска Unio tumidus. Відмічено зниження вмісту глікогену і загального білка, одночасно виявлені різнонаправлені зміни вмісту загальних ліпідів та інтенсивності перекисного окислення ліпідів. Встановлено залежність активності АТФ-ази у зябрах U. tumidus від впливу коливання підвищених температур водного середовища. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Красюк Ю. М. Вплив коливань підвищених температур на ферментативну активність та вміст енергетичних сполук у зябрах Unio tumidus / Ю. М. Красюк // Гидробиологический журнал. - 2018. - Т. 54, № 3. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gbj_2018_54_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |