Наукова періодика України Гідробіологічний журнал


Красюк Ю. М. 
Вплив коливань підвищених температур на ферментативну активність та вміст енергетичних сполук у зябрах Unio tumidus / Ю. М. Красюк // Гидробиологический журнал. - 2018. - Т. 54, № 3. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gbj_2018_54_3_7
Досліджено вплив тривалих коливань підвищених температур на вміст енергетичних сполук та ферментативну активність у зябрах прісноводного двостулкового молюска Unio tumidus. Відмічено зниження вмісту глікогену і загального білка, одночасно виявлені різнонаправлені зміни вмісту загальних ліпідів та інтенсивності перекисного окислення ліпідів. Встановлено залежність активності АТФ-ази у зябрах U. tumidus від впливу коливання підвищених температур водного середовища.
  Повний текст PDF - 739.337 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Красюк Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Красюк Ю. М. Вплив коливань підвищених температур на ферментативну активність та вміст енергетичних сполук у зябрах Unio tumidus / Ю. М. Красюк // Гидробиологический журнал. - 2018. - Т. 54, № 3. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gbj_2018_54_3_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Красюк Юлія Миколаївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського