Наукова періодика України Гидробиологический журнал


Красюк Ю. М. 
Вплив коливань підвищених температур на ферментативну активність та вміст енергетичних сполук у зябрах Unio tumidus / Ю. М. Красюк // Гидробиологический журнал. - 2018. - Т. 54, № 3. - С. 54-60.
Досліджено вплив тривалих коливань підвищених температур на вміст енергетичних сполук та ферментативну активність у зябрах прісноводного двостулкового молюска Unio tumidus. Відмічено зниження вмісту глікогену і загального білка, одночасно виявлені різнонаправлені зміни вмісту загальних ліпідів та інтенсивності перекисного окислення ліпідів. Встановлено залежність активності АТФ-ази у зябрах U. tumidus від впливу коливання підвищених температур водного середовища.
351
    Зміст випуску     Цитування публікації

Повний текст публікації буде доступним після 01.07.2020 р., через 351 днів


Цитованість авторів публікації:
  • Красюк Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Красюк Ю. М. Вплив коливань підвищених температур на ферментативну активність та вміст енергетичних сполук у зябрах Unio tumidus / Ю. М. Красюк // Гидробиологический журнал. - 2018. - Т. 54, № 3. - С. 54-60..

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Красюк Юлія Миколаївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського