Наукова періодика України | Формування ринкових відносин в Україні | ||
Гудима О. В. Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості на міжнародному ринку / О. В. Гудима, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_1_12 Можливість країни зайняти гідне місце в глобальній економіці залежить від можливостей її фірм утримати гідні місця на світових ринках. Тому в сучасному світі досягнення і підтримання конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх ринках є необхідною умовою підвищення національної конкурентоспроможності. Мета роботи - визначення ключових напрямів підвищення рівня конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості на міжнародному ринку. Для підвищення конкурентоспроможності підприємства необхідно звертати увагу на розробку і реалізацію зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможної політики підприємств. Висновки: таким чином, розвиток глобальної конкуренції викликає необхідність вироблення економічної стратегії, спрямованої на підвищення конкурентоспроможності підприємств на міжнародному ринку. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гудима О. В. Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості на міжнародному ринку / О. В. Гудима, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |