Наукова періодика України Фактори експериментальної еволюції організмів


Собко Т. О. 
Генетична різноманітність сортів пшениці м’якої ярої за локусами запасних білків / Т. О. Собко, Л. В. Сірант, Г. М. Лісова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2018. - Т. 23. - С. 334-339. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2018_23_59
  Повний текст PDF - 317.17 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Собко Т.
  • Сірант Л.
  • Лісова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Собко Т. О. Генетична різноманітність сортів пшениці м’якої ярої за локусами запасних білків / Т. О. Собко, Л. В. Сірант, Г. М. Лісова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2018. - Т. 23. - С. 334-339. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2018_23_59.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лісова Галина Михайлівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського