Заремба П. О. 
Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект / П. О. Заремба, О. Л. Будель // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 590-594. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_86
  Повний текст PDF - 192.177 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заремба П.
  • Будель О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заремба П. О. Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект / П. О. Заремба, О. Л. Будель // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 590-594. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_86.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Заремба Павло Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського