Наукова періодика України | Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг | ||
Власова Н. О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 278-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1%281%29__41 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власова Н. О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 278-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__41.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |