Наукова періодика України Економічний вісник університету


Железняк О. В. 
Особливості ціноутворення в туристичній галузі / О. В. Железняк // Економічний вісник університету. - 2016. - Вип. 31(1). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvu_2016_31%281%29__10
Розглянуто методи і прийоми ціноутворення, що використовуються підприємствами туристичної галузі в Україні. Мета дослідження - визначення необхідності вдосконалення діяльності туристичної галузі щодо забезпечення нормальних умов для покращання функціонування туризму. Методологічною основою дослідження виступають нормативно-законодавчі акти України, аналіз наукових публікацій і статистичних матеріалів. Методи дослідження: системний підхід, порівняльний аналіз, статистичні спостереження і порівняння. Результати дослідження показали про необхідність використання гнучкого підходу в ціноутворенні туристичного продукту.
  Повний текст PDF - 374.423 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Железняк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Железняк О. В. Особливості ціноутворення в туристичній галузі / О. В. Железняк // Економічний вісник університету. - 2016. - Вип. 31(1). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvu_2016_31(1)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського