Наукова періодика України Економічний вісник Донбасу


Федорова С. В. 
Удосконалення діючих методів ціноутворення на підприємствах харчової промисловості регіону / С. В. Федорова // Економічний вісник Донбасу. - 2013. - № 2. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvd_2013_2_24
Розглянуто основні напрямки цінової політики, які спрямовані на забезпечення: розвитку національної економіки та підприємницької діяльності; протидії зловживанню монопольним (домінуючим) становищем у сфері ціноутворення, розширення сфери застосування вільних цін; збалансованості ринку товарів та підвищення їх якості; соціальних гарантій населенню у разі зростання цін і т.д. Проаналізовано діючі методи державного регулювання цін у харчовій промисловості регіону і надано пропозиції стосовно особливостей ціноутворення на підприємствах харчової промисловості.
  Повний текст PDF - 166.516 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федорова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федорова С. В. Удосконалення діючих методів ціноутворення на підприємствах харчової промисловості регіону / С. В. Федорова // Економічний вісник Донбасу. - 2013. - № 2. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvd_2013_2_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського