Наукова періодика України | Економічний простір | ||
Турко М. О. Особливості обліку оборотних активів на підприємствах харчової промисловості / М. О. Турко, Г. С. Макарова, А. Є. Довженко // Економічний простір. - 2015. - № 93. - С. 263-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2015_93_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Турко М. О. Особливості обліку оборотних активів на підприємствах харчової промисловості / М. О. Турко, Г. С. Макарова, А. Є. Довженко // Економічний простір. - 2015. - № 93. - С. 263-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2015_93_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |