Наукова періодика України Економічний простір


Турко М. О. 
Особливості обліку оборотних активів на підприємствах харчової промисловості / М. О. Турко, Г. С. Макарова, А. Є. Довженко // Економічний простір. - 2015. - № 93. - С. 263-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2015_93_26
  Повний текст PDF - 306.787 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Турко М.
  • Макарова Г.
  • Довженко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Турко М. О. Особливості обліку оборотних активів на підприємствах харчової промисловості / М. О. Турко, Г. С. Макарова, А. Є. Довженко // Економічний простір. - 2015. - № 93. - С. 263-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2015_93_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Турко Марія Олександрівна (економічні науки)
  • Макарова Ганна Сергіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського