Наукова періодика України | Економіка і управління | ||
Даніалі Ф. Особливості діяльності підприємств громадського харчування / Ф. Даніалі // Економіка і управління. - 2014. - № 2. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2014_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Даніалі Ф. Особливості діяльності підприємств громадського харчування / Ф. Даніалі // Економіка і управління. - 2014. - № 2. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2014_2_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |