Наукова періодика України Економіка і управління


Даніалі Ф. 
Особливості діяльності підприємств громадського харчування / Ф. Даніалі // Економіка і управління. - 2014. - № 2. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2014_2_17
  Повний текст PDF - 232.246 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Даніалі Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Даніалі Ф. Особливості діяльності підприємств громадського харчування / Ф. Даніалі // Економіка і управління. - 2014. - № 2. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2014_2_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського