Наукова періодика України | Економіка і регіон | ||
Муллер М. В. Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області / М. В. Муллер // Економіка і регіон. - 2017. - № 1. - С. 101-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2017_1_18 Акцентовано увагу на гастрономічному туризмі - відносно молодому напрямі, що має значний економічний потенціал. Наголошено, що інновації є ключовим аспектом розвитку туристичної сфери. Узагальнено наукові підходи до трактування категорії "інновація" (об'єктний, процесний, трансформаційний, ресурсний) та запропоновано авторський - синергічний, що поєднує та посилює вищезазначені підходи. З'ясовано, що особливості формування інноваційного розвитку у сфері гастрономічного туризму пов'язані перш за все з культурними, промисловими, екологічними й соціальними аспектами; ознайомленням споживача з оригінальними технологіями приготування страв і традиціями їх споживання. Доведено, що в Україні створені умови для розвитку гастрономічного туризму, зокрема запропоновано створити туристичний маршрут підприємствами з виробництва м'ясних делікатесів, що розташовані в Полтавській області. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Муллер М. В. Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області / М. В. Муллер // Економіка і регіон. - 2017. - № 1. - С. 101-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2017_1_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |