Наукова періодика України Економіка і регіон


Муллер М. В. 
Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області / М. В. Муллер // Економіка і регіон. - 2017. - № 1. - С. 101-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2017_1_18
Акцентовано увагу на гастрономічному туризмі - відносно молодому напрямі, що має значний економічний потенціал. Наголошено, що інновації є ключовим аспектом розвитку туристичної сфери. Узагальнено наукові підходи до трактування категорії "інновація" (об'єктний, процесний, трансформаційний, ресурсний) та запропоновано авторський - синергічний, що поєднує та посилює вищезазначені підходи. З'ясовано, що особливості формування інноваційного розвитку у сфері гастрономічного туризму пов'язані перш за все з культурними, промисловими, екологічними й соціальними аспектами; ознайомленням споживача з оригінальними технологіями приготування страв і традиціями їх споживання. Доведено, що в Україні створені умови для розвитку гастрономічного туризму, зокрема запропоновано створити туристичний маршрут підприємствами з виробництва м'ясних делікатесів, що розташовані в Полтавській області.
  Повний текст PDF - 334.58 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Муллер М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Муллер М. В. Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області / М. В. Муллер // Економіка і регіон. - 2017. - № 1. - С. 101-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2017_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Муллер Марина Вячеславівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського