Наукова періодика України | Экономика Крыма | ||
Посторонко В. М. Конкурентоспроможність та якість у формуванні конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості / В. М. Посторонко // Экономика Крыма. - 2013. - № 1. - С. 344-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econkr_2013_1_75 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Посторонко В. М. Конкурентоспроможність та якість у формуванні конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості / В. М. Посторонко // Экономика Крыма. - 2013. - № 1. - С. 344-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econkr_2013_1_75.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |