Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Braiko M. Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery / M. Braiko, O. Solodova, O. Golubyonkova, A. Braiko // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Braiko M. Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery / M. Braiko, O. Solodova, O. Golubyonkova, A. Braiko // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |