Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Braiko M. 
Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery / M. Braiko, O. Solodova, O. Golubyonkova, A. Braiko // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_6
  Повний текст PDF - 207.862 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Braiko M.
  • Solodova O.
  • Golubyonkova O.
  • Braiko A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Braiko M. Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery / M. Braiko, O. Solodova, O. Golubyonkova, A. Braiko // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Голубьонкова Олена Олексіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського