Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Ангєлов Г. В. Організаційно-управлінські особливості командного лідерства у сфері виробництва / Г. В. Ангєлов, Є. Р. Петракова, А. В. Черкаський // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 2. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ангєлов Г. В. Організаційно-управлінські особливості командного лідерства у сфері виробництва / Г. В. Ангєлов, Є. Р. Петракова, А. В. Черкаський // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 2. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |