Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Ангєлов Г. В. 
Організаційно-управлінські особливості командного лідерства у сфері виробництва / Г. В. Ангєлов, Є. Р. Петракова, А. В. Черкаський // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 2. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_2_9
  Повний текст PDF - 164.017 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ангєлов Г.
  • Петракова Є.
  • Черкаський А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ангєлов Г. В. Організаційно-управлінські особливості командного лідерства у сфері виробництва / Г. В. Ангєлов, Є. Р. Петракова, А. В. Черкаський // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 2. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського