Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Дишкантюк О. В. 
Потенціал ресторанного господарства Одещини в розвитку гастрономічного туризму / О. В. Дишкантюк, Д. О. Харенко, Л. М. Івичук // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 2. - С. 31-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_2_5
  Повний текст PDF - 223.184 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дишкантюк О.
  • Харенко Д.
  • Івичук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дишкантюк О. В. Потенціал ресторанного господарства Одещини в розвитку гастрономічного туризму / О. В. Дишкантюк, Д. О. Харенко, Л. М. Івичук // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 2. - С. 31-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дишкантюк Оксана Володимирівна (біологічні науки)
  • Харенко Дмитро Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського