Ліпова О. Л. 
Адаптивність як ключовий фактор конкурентоспроможності підприємства / О. Л. Ліпова, Т. М. Черевата // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 1. - С. 38-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_1_6
  Повний текст PDF - 183.578 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ліпова О.
  • Черевата Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ліпова О. Л. Адаптивність як ключовий фактор конкурентоспроможності підприємства / О. Л. Ліпова, Т. М. Черевата // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 1. - С. 38-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ліпова Ольга Леонідівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського