Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Kuprina N. Essence and classification of supplies of enterprise: theoretical and practical aspect / N. Kuprina, S. Polish // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, вип. 2. - С. 75–80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_2_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kuprina N. Essence and classification of supplies of enterprise: theoretical and practical aspect / N. Kuprina, S. Polish // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, вип. 2. - С. 75–80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |