Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Самофатова В. А. Сталий розвиток агропродовольчої сфери регіону на основі кластерного підходу / В. А. Самофатова // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 4. - С. 10–14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_4_3 Викладено результати дослідження проблем управління сталим розвитком агропродовольчої сфери (АПС) регіону. Представлено теоретичні та методологічні підходи до характеристики поняття "сталий розвиток". Виявлено економічні, соціальні й екологічні передумови забезпечення сталого розвитку АПС Південного регіону України в сучасних умовах, визначено шляхи їх розв'язання. Розроблено наукові рекомендації та концепцію створення агротехнопарку й агропродовольчих кластерів у регіоні. Сформульовано пріоритети забезпечення сталого розвитку АПС регіону, що включають найважливіші стратегічні цілі, пріоритетні цілі, механізми та моніторинг їх реалізації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самофатова В. А. Сталий розвиток агропродовольчої сфери регіону на основі кластерного підходу / В. А. Самофатова // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 4. - С. 10–14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_4_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |