Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Килинчук О. Є. 
Вплив гудвілу на підвищення конкурентоспроможності у туризмі / О. Є. Килинчук // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 14–18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_3
  Повний текст PDF - 236.956 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Килинчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Килинчук О. Є. Вплив гудвілу на підвищення конкурентоспроможності у туризмі / О. Є. Килинчук // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 14–18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського