Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Скляр Л. Б. Проблеми забезпечення інноваційної привабливості підприємств консервної галузі / Л. Б. Скляр, В. С. Іванченков // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скляр Л. Б. Проблеми забезпечення інноваційної привабливості підприємств консервної галузі / Л. Б. Скляр, В. С. Іванченков // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |