Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Козак К. Б. 
Забезпечення продовольчої безпеки як основи життєзабезпечення й підвищення якості життя населення / К. Б. Козак // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 3. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_3_10
  Повний текст PDF - 178.776 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Козак К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Козак К. Б. Забезпечення продовольчої безпеки як основи життєзабезпечення й підвищення якості життя населення / К. Б. Козак // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 3. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Козак Катерина Богданівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського