Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Лазарєва Є. В. Дослідження динаміки змін якості кадрового потенціалу підприємств з виробництва виноградних вин (на прикладі Одеського регіону) / Є. В. Лазарєва, В. С. Світлична // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лазарєва Є. В. Дослідження динаміки змін якості кадрового потенціалу підприємств з виробництва виноградних вин (на прикладі Одеського регіону) / Є. В. Лазарєва, В. С. Світлична // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_2_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |