Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Славута О. Ю. Організаційно-економічний механізм управління інноваційною діяльністю підприємств з виробництва курячого м’яса / О. Ю. Славута // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 1. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_1_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Славута О. Ю. Організаційно-економічний механізм управління інноваційною діяльністю підприємств з виробництва курячого м’яса / О. Ю. Славута // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 1. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_1_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |