Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Харківський Д. Ф. Науковий підхід як головний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Д. Ф. Харківський, Ю. В. Пожарчук // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Харківський Д. Ф. Науковий підхід як головний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Д. Ф. Харківський, Ю. В. Пожарчук // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |