Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Козак К. Б. 
Інноваційні підходи до навчання та розвитку персоналу на прикладі ВНЗ / К. Б. Козак, Є. Б. Бучинська // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 3. - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_3_9
  Повний текст PDF - 241.743 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Козак К.
  • Бучинська Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Козак К. Б. Інноваційні підходи до навчання та розвитку персоналу на прикладі ВНЗ / К. Б. Козак, Є. Б. Бучинська // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 3. - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Козак Катерина Богданівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського