Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Мартиновський В. С. 
Теоретичні підходи до категорії якості в умовах ринку / В. С. Мартиновський, О. Л. Фрум, А. В. Ковгунова // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_2_8
  Повний текст PDF - 216.57 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мартиновський В.
  • Фрум О.
  • Ковгунова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мартиновський В. С. Теоретичні підходи до категорії якості в умовах ринку / В. С. Мартиновський, О. Л. Фрум, А. В. Ковгунова // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мартиновський Володимир Сергійович (економічні науки)
  • Фрум Ольга Леонідівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського