Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Садєков А. А. 
Оцінка якості управління як фактор успішної реалізації стратегії підприємств ресторанного господарства / А. А. Садєков, Т. В. Шталь // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_14
  Повний текст PDF - 355.009 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Садєков А.
  • Шталь Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Садєков А. А. Оцінка якості управління як фактор успішної реалізації стратегії підприємств ресторанного господарства / А. А. Садєков, Т. В. Шталь // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шталь Тетяна Валеріївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського