Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Агеєва І. М. Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств / І. М. Агеєва, М. Д. Мілєва // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Агеєва І. М. Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств / І. М. Агеєва, М. Д. Мілєва // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |