Наукова періодика України Бізнес-навігатор


Лозовська Н. М. 
Тенденції виробництва та споживання м’яса і м’ясопродуктів в Україні (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Бізнес-навігатор. - 2018. - Вип. 2-1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2018_2-1_13
  Повний текст PDF - 365.836 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лозовська Н.
  • Рожко З.
  • Струс Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лозовська Н. М. Тенденції виробництва та споживання м’яса і м’ясопродуктів в Україні (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Бізнес-навігатор. - 2018. - Вип. 2-1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2018_2-1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лозовська Наталія Миколаївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського