Наукова періодика України | Бізнес-навігатор | ||
Лозовська Н. М. Тенденції виробництва та споживання м’яса і м’ясопродуктів в Україні (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Бізнес-навігатор. - 2018. - Вип. 2-1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2018_2-1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лозовська Н. М. Тенденції виробництва та споживання м’яса і м’ясопродуктів в Україні (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Бізнес-навігатор. - 2018. - Вип. 2-1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2018_2-1_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |