Наукова періодика України | Biotechnologia Acta | ||
Borzova N. V. Degradation of flavonoids by Cryptococcus albidus α-L-rhamnosidase / N. V. Borzova, О. V. Gudzenko, L. D. Varbanets // Biotechnologia Acta. - 2018. - Vol. 11, № 5. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2018_11_5_5 Мета роботи - дослідити можливості практичного застосування субстратної специфічності alpha-L-рамнозидази Cryptococcus аlbidus. Для визначення активності та специфічності дії ензиму використовували п-нітрофенільні похідні моносахаридів. Здатність гідролізувати природні субстрати оцінювали за допомогою методів Davis і високоефективної рідинної хроматографії. Встановлено, що ензим виявляє вузьку специфічність щодо глікону синтетичних субстратів, гідролізує тільки п-нітрофеніл-alpha-L-рамнопіранозид (К Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Borzova N. V. Degradation of flavonoids by Cryptococcus albidus α-L-rhamnosidase / N. V. Borzova, О. V. Gudzenko, L. D. Varbanets // Biotechnologia Acta. - 2018. - Vol. 11, № 5. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2018_11_5_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |