Наукова періодика України | Biotechnologia Acta | ||
Levandovskiy L. V. Gradient-continuous yeast cultivation for the alcohol production from molasses / L. V. Levandovskiy, V. S. Myhailyk // Biotechnologia Acta. - 2017. - Vol. 10, № 3. - С. 50-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2017_10_3_7 Мета роботи - створення технологічних умов для інтенсифікації синтезу дріжджів у процесі градієнтно-неперервного культивування. Експериментами на стендовій установці батарейного типу з чотирьох апаратів показано можливість регулювання метаболічної активності продуцента спирту та дріжджів у широких межах залежно від співвідношення кількості меляси, що вводять у другий, третій і четвертий апарати. Досягнуто високе нагромадження дріжджів у середовищі (до 99 г/дм<^>3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Levandovskiy L. V. Gradient-continuous yeast cultivation for the alcohol production from molasses / L. V. Levandovskiy, V. S. Myhailyk // Biotechnologia Acta. - 2017. - Vol. 10, № 3. - С. 50-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2017_10_3_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |