Наукова періодика України | Biotechnologia Acta | ||
Шульга С. М. Створення та характеристика ліпосомальної форми куркуміну / С. М. Шульга // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 5. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_5_8 Досліджено умови створення ліпосомальної форми куркуміну (диферулоїлметану). Наведено методи одержання та визначення розмірів ліпосом і відсоткового вмісту куркуміну в ліпосомах. Фосфоліпіди сої, яєчного жовтка і соняшнику було обрано для приготування "порожніх" ліпосом, а також ліпосом, навантажених куркуміном: C-SPCL (куркумін, інкапсульований у ліпосоми із фосфоліпідів сої), С-EPCL (із фосфоліпідів яєчного жовтка) і С-SFPCL (із фосфоліпідів соняшнику). Досліджено фізичні властивості різних ліпосом, зокрема встановлено середні розміри D Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шульга С. М. Створення та характеристика ліпосомальної форми куркуміну / С. М. Шульга // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 5. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_5_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |