Наукова періодика України | Biotechnologia Acta | ||
Баль-Прилипко Л. В. Біотехнології виробництва м’ясних продуктів. сучасний стан / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 5. - С. 114-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_5_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Біотехнології виробництва м’ясних продуктів. сучасний стан / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 5. - С. 114-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_5_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |