Наукова періодика України | Biotechnologia Acta | ||
Стойко В. І. Виділення інулінази з культуральної рідини Penicillium sp. 225 та характеристика її фізико-хімічних властивостей / В. І. Стойко, Н. М. Жданова, В. Л. Айзенберг, Г. П. Капічон, В. В. Коновалова, А. Ф. Бурбан // Biotechnology. - 2011. - Vol. 4, № 5. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2011_4_5_10 Інуліназа каталізує реакцію гідролізу інуліну з переважним утворенням фруктози. Цей ензим має значні перспективи для використання: попередня обробка доступної сільськогосподарської сировини, зокрема такої, як топінамбур і цикорій, одержання фруктозних сиропів. Інтерес до процесів ензиматичного гідролізу інуліну рослинного походження пов'язаний також із перспективою одержання цукристих речовин, етанолу та молочної кислоти. Вивчено два різних способи виділення інулінази з культуральної рідини Penicillium Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стойко В. І. Виділення інулінази з культуральної рідини Penicillium sp. 225 та характеристика її фізико-хімічних властивостей / В. І. Стойко, Н. М. Жданова, В. Л. Айзенберг, Г. П. Капічон, В. В. Коновалова, А. Ф. Бурбан // Biotechnology. - 2011. - Vol. 4, № 5. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2011_4_5_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |