Наукова періодика України Biotechnologia Acta


Пєшкова В. М. 
Традиційні та біосенсорні методи визначення моно- і дисахаридів / В. М. Пєшкова, О. Я. Саяпіна, О. О. Солдаткін, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2010. - Vol. 3, № 3. - С. 9-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2010_3_3_3
Описано найважливіші моно- та дисахариди, їх фізико-хімічні властивості та застосування у харчовій промисловості. Проведено аналіз класичних методів якісного та кількісного визначення моно- та дисахаридів, виокремлено недоліки та переваги кожного із методів. Розглянуто переваги існуючих біосенсорів для визначення вуглеводів у порівнянні з традиційними методами аналізу.
  Повний текст PDF - 146.74 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пєшкова В.
  • Саяпіна О.
  • Солдаткін О.
  • Дзядевич С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пєшкова В. М. Традиційні та біосенсорні методи визначення моно- і дисахаридів / В. М. Пєшкова, О. Я. Саяпіна, О. О. Солдаткін, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2010. - Vol. 3, № 3. - С. 9-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2010_3_3_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пєшкова Вікторія Миколаївна (біологічні науки)
  • Солдаткін Олександр Олейсійович (біологічні науки)
  • Солдаткін Олександр Олексійович (біологічні науки)
  • Дзядевич Сергій Вікторович (1967–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського