Наукова періодика України | Biotechnologia Acta | ||
Пєшкова В. М. Традиційні та біосенсорні методи визначення моно- і дисахаридів / В. М. Пєшкова, О. Я. Саяпіна, О. О. Солдаткін, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2010. - Vol. 3, № 3. - С. 9-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2010_3_3_3 Описано найважливіші моно- та дисахариди, їх фізико-хімічні властивості та застосування у харчовій промисловості. Проведено аналіз класичних методів якісного та кількісного визначення моно- та дисахаридів, виокремлено недоліки та переваги кожного із методів. Розглянуто переваги існуючих біосенсорів для визначення вуглеводів у порівнянні з традиційними методами аналізу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пєшкова В. М. Традиційні та біосенсорні методи визначення моно- і дисахаридів / В. М. Пєшкова, О. Я. Саяпіна, О. О. Солдаткін, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2010. - Vol. 3, № 3. - С. 9-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2010_3_3_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |