Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Крутова А. С. Організаційно-методичні аспекти внутрішнього контролю витрат підприємств ресторанного господарства / А. С. Крутова, М. В. Левіна // Бізнес Інформ. - 2016. - № 11. - С. 155-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_11_28 Мета роботи - напрацювання теоретичних засад і розробка організаційно-методичного інструментарію внутрішнього контролю (ВК) витрат підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано сучасний стан і перспективи розвитку ВК у сфері надання послуг з харчування. Досліджено суть контролю як однієї з основних функцій управління. Доведено, що система ВК є проміжною ланкою між системою бухгалтерського обліку та управлінським персоналом, тому функції зі здійснення контролю витрат мають виконуватися спеціалізованим підрозділом підприємства - відділом ВК. Розроблено структуру Положення про відділ ВК, елементом якого має стати визначення форми організації системи ВК на підприємстві ресторанного господарства (інсорсинг, аутсорсинг та косорсинг). Обгрунтовано доцільність організації відділу ВК у формі косорсингу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крутова А. С. Організаційно-методичні аспекти внутрішнього контролю витрат підприємств ресторанного господарства / А. С. Крутова, М. В. Левіна // Бізнес Інформ. - 2016. - № 11. - С. 155-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_11_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |