Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Лозинська І. В. Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності продукції в галузі м'ясо-молочного скотарства / І. В. Лозинська // Бізнес Інформ. - 2014. - № 4. - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_4_35 Мета роботи - систематизація поглядів дослідників на визначення поняття конкурентоздатності виробництва продукції м'ясо-молочного скотарства, виокремлення критеріїв та індикаторів. У результаті дослідження виявлено розмаїтість визначень конкурентоспроможності, підходів до відображення її змісту, що свідчить не тільки про складність цього визначення, але і про відсутність єдиного системного підходу до формування й аналізу поняття. Обгрунтовано основні складові компоненти, критерії та фактори конкурентоспроможності та окреслено специфічні проблеми підвищення конкурентоспроможності в галузі м'ясо-молочного скотарства. Перспективами подальших досліджень є розширення ринків збуту продукції вітчизняних сільськогосподарських підприємств задля підвищення їх прибутковості та забезпечення населення високоякісними продуктами харчування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лозинська І. В. Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності продукції в галузі м'ясо-молочного скотарства / І. В. Лозинська // Бізнес Інформ. - 2014. - № 4. - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_4_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |