Наукова періодика України Автоматизация технологических и бизнес-процессов


Еделев Д. А. 
Использование нейронных сетей как фактора повышения качества и безопасности производства пищевых продуктов при решении задач автоматизации / Д. А. Еделев, М. М. Благовещенская, И. Г. Благовещенский // Автоматизация технологических и бизнес-процессов. - 2015. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avtib_2015_7_1_4
  Повний текст PDF - 1.381 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Еделев Д.
  • Благовещенская М.
  • Благовещенский И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Еделев Д. А. Использование нейронных сетей как фактора повышения качества и безопасности производства пищевых продуктов при решении задач автоматизации / Д. А. Еделев, М. М. Благовещенская, И. Г. Благовещенский // Автоматизация технологических и бизнес-процессов. - 2015. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avtib_2015_7_1_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського