Наукова періодика України | Автоматизация технологических и бизнес-процессов | ||
Еделев Д. А. Использование нейронных сетей как фактора повышения качества и безопасности производства пищевых продуктов при решении задач автоматизации / Д. А. Еделев, М. М. Благовещенская, И. Г. Благовещенский // Автоматизация технологических и бизнес-процессов. - 2015. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avtib_2015_7_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Еделев Д. А. Использование нейронных сетей как фактора повышения качества и безопасности производства пищевых продуктов при решении задач автоматизации / Д. А. Еделев, М. М. Благовещенская, И. Г. Благовещенский // Автоматизация технологических и бизнес-процессов. - 2015. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avtib_2015_7_1_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |