Наукова періодика України | Актуальні проблеми економіки | ||
Варченко О. М. Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах / О. М. Варченко, І. В. Свиноус, О. В. Липкань // Актуальні проблеми економіки. - 2017. - № 1. - С. 50-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2017_1_7 Розглянуто теоретичні засади формування споживчого попиту населення на основні види продуктів харчування. Досліджено ключові чинники впливу на рівень споживання. Запропоновано заходи щодо підвищення рівня споживчого попиту населення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Варченко О. М. Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах / О. М. Варченко, І. В. Свиноус, О. В. Липкань // Актуальні проблеми економіки. - 2017. - № 1. - С. 50-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2017_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |