Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Kylymenchuk O. O. 
Study of individual biotechnological аspects of wheat dough fermentation process / O. O. Kylymenchuk, T. O. Velichko, A. A. Umanets, A. D. Gnilichenko, H. O. Prodanova // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 2. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_2_5
  Повний текст PDF - 1.487 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kylymenchuk O.
  • Velichko T.
  • Umanets A.
  • Gnilichenko A.
  • Prodanova H.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kylymenchuk O. O. Study of individual biotechnological аspects of wheat dough fermentation process / O. O. Kylymenchuk, T. O. Velichko, A. A. Umanets, A. D. Gnilichenko, H. O. Prodanova // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 2. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського