Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Kylymenchuk O. O. Study of individual biotechnological аspects of wheat dough fermentation process / O. O. Kylymenchuk, T. O. Velichko, A. A. Umanets, A. D. Gnilichenko, H. O. Prodanova // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 2. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kylymenchuk O. O. Study of individual biotechnological аspects of wheat dough fermentation process / O. O. Kylymenchuk, T. O. Velichko, A. A. Umanets, A. D. Gnilichenko, H. O. Prodanova // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 2. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |