Shapovalenko O. I. 
Features of corn consumption in the food production industry / O. I. Shapovalenko, I. O. Kustov, R. S. Ribchinskiy // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 1. - С. 28-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_1_7
  Повний текст PDF - 1.225 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shapovalenko O.
  • Kustov I.
  • Ribchinskiy R.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shapovalenko O. I. Features of corn consumption in the food production industry / O. I. Shapovalenko, I. O. Kustov, R. S. Ribchinskiy // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 1. - С. 28-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаповаленко Олег Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського