Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Рудакова Т. В. 
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування / Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 2. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_2_5
  Повний текст PDF - 508.49 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудакова Т.
  • Наріжний С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудакова Т. В. Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування / Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 2. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудакова Тетяна Василівна (технічні науки)
  • Рудакова Тетяна Василівна (економічні науки)
  • Наріжний Сергій Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського