Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Грищенко А. М. 
Дослідження якості та черствіння безглютенового хліба з гречаним і кукурудзяним борошном / А. М. Грищенко, О. А. Білик // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 2. - С. 18-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_2_4
  Повний текст PDF - 549.222 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грищенко А.
  • Білик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грищенко А. М. Дослідження якості та черствіння безглютенового хліба з гречаним і кукурудзяним борошном / А. М. Грищенко, О. А. Білик // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 2. - С. 18-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського