Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Пивоваров П. П. Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів / П. П. Пивоваров, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, № 3. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_63_3_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пивоваров П. П. Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів / П. П. Пивоваров, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, № 3. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_63_3_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |