Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Пивоваров П. П. 
Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів / П. П. Пивоваров, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, № 3. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_63_3_4
  Повний текст PDF - 549.711 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пивоваров П.
  • Федак Н.
  • Діхтярь А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пивоваров П. П. Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів / П. П. Пивоваров, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, № 3. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_63_3_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  • Федак Наталя Василівна (технічні науки)
  • Діхтярь Альона Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського