Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Мардар М. Р. Використання QFD–методології при розробці збагаченого харчового продукту з урахуванням вимог та очікувань споживачів / М. Р. Мардар // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мардар М. Р. Використання QFD–методології при розробці збагаченого харчового продукту з урахуванням вимог та очікувань споживачів / М. Р. Мардар // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |