Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Патюков С. Д. 
Використання насіння та олії льону для корекції технологічних властивостей м’ясної сировини з дефектами автолізу. Частина ІІ. Дефект PSE / С. Д. Патюков, Н. Г. Бужилов // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 4. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_4_9
  Повний текст PDF - 402.081 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Патюков С.
  • Бужилов Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Патюков С. Д. Використання насіння та олії льону для корекції технологічних властивостей м’ясної сировини з дефектами автолізу. Частина ІІ. Дефект PSE / С. Д. Патюков, Н. Г. Бужилов // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 4. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_4_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Патюков Сергій Дмитрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського