Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Патюков С. Д. Використання насіння та олії льону для корекції технологічних властивостей м’ясної сировини з дефектами автолізу. Частина ІІ. Дефект PSE / С. Д. Патюков, Н. Г. Бужилов // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 4. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Патюков С. Д. Використання насіння та олії льону для корекції технологічних властивостей м’ясної сировини з дефектами автолізу. Частина ІІ. Дефект PSE / С. Д. Патюков, Н. Г. Бужилов // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 4. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_4_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |