Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Єгоров Б. В. Вивчення впливу екструдування на якість кормової добавки / Б. В. Єгоров, Н. В. Ворона // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 4. - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_4_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єгоров Б. В. Вивчення впливу екструдування на якість кормової добавки / Б. В. Єгоров, Н. В. Ворона // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 4. - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_4_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |