Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Солоницька І. В. 
Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_8
  Повний текст PDF - 469.494 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Солоницька І.
  • Пшенишнюк Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Солоницька І. В. Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського