Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Солоницька І. В. Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Солоницька І. В. Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |