Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Кочетова А. А. 
Влияние подкислителей на эффективность экструдирования зернового сырья / А. А. Кочетова, Е. Е. Воецка, А. В. Макаринская, А. И. Шарова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_14
  Повний текст PDF - 524.489 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кочетова А.
  • Воецка Е.
  • Макаринская А.
  • Шарова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кочетова А. А. Влияние подкислителей на эффективность экструдирования зернового сырья / А. А. Кочетова, Е. Е. Воецка, А. В. Макаринская, А. И. Шарова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаринська Алла Василівна (1973–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського