Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Кочетова А. А. Влияние подкислителей на эффективность экструдирования зернового сырья / А. А. Кочетова, Е. Е. Воецка, А. В. Макаринская, А. И. Шарова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кочетова А. А. Влияние подкислителей на эффективность экструдирования зернового сырья / А. А. Кочетова, Е. Е. Воецка, А. В. Макаринская, А. И. Шарова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |